11.01.2012. / 11:32

Autor: Totalsport

NHL: Rangersi i dalje pobjedničku jurišaju

Triler-utakmicu je odigrao Vancouver na gostovanju kod Tampa Bayja. Pobijedila je kanadska momčad 5-4 nakon izvođenja kaznenih udaraca

Igrači New York RangersaIgrači New York RangersaHokejaši Rangersa iz New Yorka nastavljaju s odličnim izdanjima ove sezone u NHL ligi, a u utorak navečer su upisali i desetu pobjedu u posljednjih jedanaest utakmica...

Ovom su prilikom na svom ledu pobijedili Phoenix 2-1, nakon produžetka, te tako i dalje drže čelnu poziciju ne samo svoje Istočne konferencije, već cijele lige. Rangersi imaju 58 bodova, odnosno, tri više od aktualnog prvaka Bostona, zasad prvog suparnika u konferenciji, te jedan više od Vancouvera, najbolje momčadi na Zapadu.

Boston je, pak, kao domaćin pobijedio Winnipeg 5-3. Gosti su tri puta vodili, ali i potpuno potonuli u posljednjih dvadeset minuta. Tada je Boston zaredao s tri pogotka (Horton, Seguin, Pouliot) za desetu pobjedu Bruinsa u posljednjih dvanaest utakmica.

Triler-utakmicu je odigrao Vancouver na gostovanju kod Tampa Bayja. Pobijedila je kanadska momčad 5-4 nakon izvođenja kaznenih udaraca. Vodio je Vancouver 2-0, 3-1 i 4-2, no u zadnjoj trećini su primili dva pogotka, a onaj drugi točno minutu prije kraja. No, na kraju je njihov igrač Mason Raymond bio jedini precizan pri kaznenim udarcima i tako im ipak osigurao slavlje.

Teške i istovjetne poraze 5-1, i inače neočekivane, su upisali Pittsburgh i Detroit. Pittsburgh je pao pred svojim navijačima od Ottawe, dok je Detroit izgubio kod Islandersa.

Dobre igre i dalje prezentiraju igrači Philadelphije, a u utorak su gostovali na sebi omiljenom ledu. Pobijedili su Carolinu 2-1, a to je za njih deseta pobjeda kod tog suparnika u posljednjih dvanaest utakmica.

NHL liga, utorak:

Toronto - Buffalo 2-0

Carolina - Philadelphia 1-2

Boston - Winnipeg 5-3

Pittsburgh - Ottawa 1-5

NY Islanders - Detroit 5-1

NY Rangers - Phoenix 2-1 (kazneni udarci)

Minnesota - San Jose 5-4 (kazneni udarci)

Tampa Bay - Vancouver 4-5 (kazneni udarci)

Montreal - St. Louis 0-3

Chicago - Columbus 5-2

Colorado - Nashville 1-4

Calgary - New Jersey 6-3

Anaheim - Dallas 5-2

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika