12.01.2012. / 13:59

Autor: Nacional.hr

Nakon Todorića, Građanska Akcija 'na doručku' i kod Pavića

Ističu kako Pavić gradi imidž poslovnog čovjeka, a sve što ima stekao je prevarom, muljanjem i otimanjem. "Pravi sudrug u prljavim rabotama Todoriću", dodaju iz Građanske Akcije

Građanska Akcija posjetila je i PavićaGrađanska Akcija posjetila je i PavićaGrađanska Akcija nastavila je svoju 'seriju' posjeta pod nazivom 'Na doručku kod...'. Tako su je jutros uputili u središte grada i 'doručkovali' ispred sjedišta EPH.

"Do sada smo Pavića samo spominjali, a danas smo mu odlučili pokazati kako ga se ne bojimo", poručili su aktivisti Građanske Akcije dodavši kako su ispred EPH došlli kako bi ukazali na to gdje je 'naš opljačkani novac'.

"Ovaj jatak i suradnik Todorića, Kutlea, Pašalića i ostalih u pljački građana zaslužuje poseban tretman. Radi se o HDZ-ovom pulenu i jednom od odabranih za onih famoznih '200 bogatih' koji vladaju ovom zemljom. Pavić je umiješan u baš svaku veću aferu i kriminal vršen za vrijeme HDZ-ove vladavine i njihov je miljenik. A nije daleko od istine da ništa manje drag nije i novoj vlasti", poručuju iz Građanske Akcije.

Ističu kako Pavić gradi imidž poslovnog čovjeka, a sve što ima stekao je prevarom, muljanjem i otimanjem. "Pravi sudrug u prljavim rabotama Todoriću", dodaju.

"Pa nije niti čudo da su zajedno osmislili, isplanirali i sproveli i zadnji zajednički pljačkaški poduhvat oko "Kamenskog". I to već i vrapci na grani znaju ali ne zna njihov zaštitnik Bajić", dodaju iz Građanske Akcije i podsjećaju da je taj isti Pavić "medijski stvorio onoga pljačkaša i zapovjednika Salzburske bojne pukovnika Sanadera kao i da je promovirao i štitio zločinačku organizaciju HDZ do posljednje sekunde".

"Mjesecima nakon što je svima postalo jasno da je nemoguć nesrazmjer između osobnog bogatstva pukovnika Sanadera i dužnosti Predsjednika Vlade istog je i dalje dizao u nebesa jednako kao što mu danas kopa grob u svojim novinama. Mjesecima je odbijao objaviti informaciju kako je brigadirka Kosor došla do stana i koliko je života to koštalo. Ali će danas na svoje prijatelje iz HDZ-a bacati drvlje i kamenje, naravno. Ali to je Pavić. Jedini valjda koji je uspio zajebati i Kutlu. I navodno se sa time ponosi", pišu iz Građanske Akcije.

Dodaju kako se neće pomiriti "da nam takvi i dalje sudbinu kroje. Mi se nećemo pomiriti da takvi zahtjevaju što i kako će novinari pisati. Mi se ne mirimo sa time da Bajić nije zainteresiran da ga spremi gdje mu je i mjesto - u zatvor".

"Paviću, možda imaš medijski imperij na svojoj strani ali upamti da niti HDZ-u nije do jutra gorila pa neće niti tebi!", na kraju poručuju iz Građanske Akcije.

Vezane vijesti

Ne mogu goniti kriminalce

Ne mogu goniti kriminalce

Rad glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i svih zaposlenih ovog će tjedna opet biti pod povećalom Sabora, koji jednom godišnje analizira… Više

Komentari

registracija
25/6/10

vidra, 13.01.12. 18:04

Možete vi obilaziti, fučka se njima, Oni su se nakrali, a vi ćete se brzo umoriti i nikom ništa.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika