12.01.2012. / 15:40

Autor: Totalsport

Kostelić 24. na posljednjem treningu spusta

Ivica Kostelić je solidno odvozio i ostvario 24. vrijeme s 2 sekunde i jednom stotinkom zaostatka za Reicheltom, dok su preostala dva hrvatska predstavnika postigla lošije rezultate

Ivica Kostelić Ivica Kostelić Skijaši su odradili posljednji trening spusta u Wengenu. Ivica Kostelić je bio 24. s 2 sekunde i 1 stotinkom zaostatka za najbržim, Austrijancem Hannesom Reicheltom.

Uoči superkombinacije koja je na rasporedu u petak, te subotnjeg spusta, skijaši su odradili zadnji trening na stazi Lauberhorn u švicarskom skijalištu Wengenu.

Najbrži je bio Austrijanac Hannes Reichelt, 16 stotinki sporiji na drugom mjestu bio je Norvežanin Aksel Lund Svindall, dok je treće vrijeme ostvarila domaća uzdanica Carlo Janka s 31 stotinkom kašnjenja.

Ivica Kostelić je solidno odvozio i ostvario 24. vrijeme s 2 sekunde i jednom stotinkom zaostatka za Reicheltom, dok su preostala dva hrvatska predstavnika postigla lošije rezultate. S više od 4 i pol sekunde (4.57) slabijim vremenom od najboljeg na cilj je kao 47. stigao Natko Zrnčić-Dim, dok je Tin Široki s nešto manje od 8 sekundi (7.94) kašnjenja zauzeo 65. poziciju od 77 natjecatelja koji su stigli do cilja.

Vezane vijesti

Kröll pao s motocikla, završio na operaciji

Kröll pao s motocikla, završio na operaciji

Aktualni pobjednik Svjetskog kupa skijaša u spustu, 31-godišnji Austrijanac Klaus Kröll, u utorak je pri rekreativnoj vožnji pao s motocikla-krosera… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika