12.01.2012. / 15:56

Autor: Totalsport

Pato dogovorio uvjete s PSG-om

Navodno bi prema dogovoru Pato trebao zarađivati između 6 i 7 milijuna eura po sezoni plus bonusi, a menadžer 22-godišnjeg napadača u petak bi trebao stići u Pariz na potpis ugovora

Alexander Pato Alexander Pato Čini se da će napadač Milana Pato ipak pristupiti Paris Saint Germainu. Iz francuskog kluba su potvrdili dogovor s mladim nogometašem, a Milan bi trebao dobiti 35 milijuna eura odštete, od čega 28 odmah, a dodatnih sedam će ovisiti o broju Patovih nastupa.

Osobni detalji troipolgodišnjeg ugovora između vodeće momčadi francuskog prvenstva PSG-a, te još uvijek napadača Milana, Brazilca Alexandera Pata, dogovoreni su. Ta je informacija u četvrtak potvrđena iz kluba s Parka prinčeva. Navodno bi prema dogovoru Pato trebao zarađivati između 6 i 7 milijuna eura po sezoni plus bonusi, a menadžer 22-godišnjeg napadača u petak bi trebao stići u Pariz na potpis ugovora.

Tako bi se Brazilac pridružio svom nekadašnjem treneru iz Milana koji je odnedavna za kormilom PSG-a, Carlu Ancelottiju.

Odlazak Pata definitvno bi otvorio prostor za dolazak Carlosa Teveza na San Siro. Izvršni direktor Milana Adriano Galliani je tim povodom u četvrtak otputovao u Englesku kako bi konačno dogovorio transfer napadača Manchester Cityja u redove talijanskog prvaka.

Vezane vijesti

Montolivo i Traore potpisali za Milan

Montolivo i Traore potpisali za Milan

Talijanski nogometni doprvak Milan potvrdio je u četvrtak da je u svoje redove doveo dvojicu veznjaka: Ricarda Montoliva (27) iz Fiorentine i Bakayea… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika