13.01.2012. / 12:20

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija pred Agrokorom

U priopćenju za medije kritiziraju poslovanje Ivice Todorića, prozivaju ga za krađu i financijske malverzacije

Današnji prosvjed Građanske akcijeDanašnji prosvjed Građanske akcijeAktivisti Građanske akcije danas su prosvjedovali pred sjedištem Agrokora na Trgu Dražena Petrovića. Razvili su transparent na kojem piše: 'Bajiću, tu su milijarde!'.

U priopćenju za medije kritiziraju poslovanje Ivice Todorića, prozivaju ga za krađu i financijske malverzacije. Aktivisti ističu kako je najavljenu akciju nadzirala grupa policajaca, koji od jutros patroliraju mjestom dogovorenog prosvjeda. Napisali su kako su mogli razviti transparent, ali su bili legitimirani i pretraženo im je vozilo. Naglašavaju kako su pripadnici MUP-a bili pristojni i profesionalni.

Građanska akcija najavljuje nove prosvjede i poručuje kako nema predaje.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 13.01.12. 13:34

Svaka čast ekipa, samo naprijed i uporno!


registracija
9/5/10

lolobrigita, 13.01.12. 14:17

Svaka čast,samo naprijed.Dolje Pavić,Todorić i ostala banda.


registracija
11/1/10

fluid, 13.01.12. 16:45

Nema razlike između Todorića,Pavića,Kutle i ostalih i običnih klasičnih džepara .I jedni i drugi su uspješni koliko loše čuvate svoje novčanike.Ili to loše radi država,koja ima zadatak štititi svakog građanina od lopova i džepara.Dakle,to su lopovi od prilike.Čim smognu - maznu !Za Todoriće i ine.kriva je država i njih treba psovati,prozivati i svašta još agresivnoga poduzimati.Vlada na čelo institucija postavlja svoje kadrove pa tako i Ministra pravosuđa.Ako oni i jesu korumpirani pa ništa ne poduzimaju iz tog razloga,tada vlada ima najmanji problem smjeniti takvu osobu .Ako ju ne smjenjuje i ništa se ne događa Todorićima,Pavićima...? tada je pitanje glupo;Tko ih štiti !? Štiti ih vlast.Eto,odgovor je pametan što potvrđuje pravilo kako nema glupih odgovora već samo glupih pitanja !


registracija
25/6/10

vidra, 13.01.12. 18:00

To je tako očigledno bilo od samog početka. Ti "kapitalisti" su nastajali kao nekad na divljem zapadu, otimačinom , krađom , pljačkom, jer u našoj državi nema prava i pravde, nema šerifa koji bi uveli reda u ovo bezakonje. Na divljem zapadu se to sve događalo u 19.st. a mi smo u 21. st. , pa vidimo sada gdje smo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika