13.01.2012. / 12:55

Autor: Totalsport

Atlanta Hawksi bez ponajboljeg igrača do doigravanja

Dotična ozljeda zahtijeva neodložnu operaciju, a Horford će joj se podvrgnuti nakon što dobije drugo liječničko mišljenje

Al Horford (Wikipedia)Al Horford (Wikipedia)Tri do četiri mjeseca izvan parketa bit će krilni centar Atlanta Hawksa Al Horford (25) nakon što je sredinom prve četvrtine NBA dvoboja kod Indiane u srijedu ozlijedio rame.

Puknuo je tada lijevi pektoralni mišić 208 centimetara visokog košarkaša iz Dominikanske Republike. Napustio je igru s pet koševa i dva skoka te se više nije vraćao, a sastav iz Georgije bez njega je izgubio utakmicu 96-84.

Dotična ozljeda zahtijeva neodložnu operaciju, a Horford će joj se podvrgnuti nakon što dobije drugo liječničko mišljenje.

Ove je sezone korisni Dominikanac bio na prosjecima od 12.4 koša, sedam skokova, 2.3 asistencije i 1.3 blokade po utakmici. U dva je navrata dosad, prošle i pretprošle godine, igrao All-Star dvoboje, a prošle je sezone upao u treću najbolju petorku lige.

Iznimnih je uspjeha imao kao sveučilišni igrač: 2006. i 2007. vodio je Florida Gatorse, uz Joakima Noaha, Tauerana Greena i Coreyja Brewera, do uzastopnih NCAA naslova.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika