16.01.2012. / 14:31

Autor: Ivan Ivanuš

Manuel Štrlek

'Vjerujem da ćemo pobjedom otvoriti Prvenstvo'

Hrvatski reprezentativac kaže kako je nakon tri pobjede u tri odigrane utakmice na Croatia cupu samopouzdanje poraslo, posebno nakon pobjede nad jakom Švedskom

Manuel Štrlek Manuel Štrlek Manuel Štrlek, lijevo krilo Hrvatske rukometne reprezentacije, osvrnuo se na protekli tjedan priprema uoči današnjeg početka Europskog rukometnog prvenstva u Srbiji.

Štrlek je prokomentirao uspjeh na Croatia cupu igranom u Osijeku prije dva vikenda i naše protivnike u skupini, Island, Sloveniju i Norvešku s kojima igramo u Vršacu.

Hrvatski reprezentativac kaže kako je nakon tri pobjede u tri odigrane utakmice na Croatia cupu samopouzdanje poraslo, posebno nakon pobjede nad jakom Švedskom. Nada se kako će se to nastaviti.

„Nakon Croatia cupa smanjili smo intenzitet treninga i dobar dio vremena posvetili taktici", rekao je igrač Croatia Osiguranja Zagreb.

Osvrnuo se na reprezentacije u skupini iz koje se očekuje prolaz u daljnju fazu natjecanja.

„S Islandom je uvijek bilo 'na knap', gol-dva, neriješeno. Igraju agresivno, jako neugodan protivnik. Valja dobro otvoriti prvenstvo. Osobno vjerujem u našu pobjedu", najavio je Štrlek.

Što se tiče Slovenaca, oni su dosta promijenili momčad. "Ima dosta mladih igrača i nekoliko iskusnijih. Nezgodni su", kratko je okarakterizirao naše susjede.

„S Norvežanima smo se sreli na prošlom Europskom prvenstvu. Imaju dobre igrače koji igraju u Bundesligi. Pojačani su mladim snagama, poznata je njihova rukometna škola", istaknuo je.

Vezane vijesti

Navijanje i(li) nacionalizam?

Navijanje i(li) nacionalizam?

Njemačke zastave u vrtovima, na prozorima i na automobilima. Lica iscrtana u bojama njemačke zastave uz srčano pjevanje njemačke himne. Do prije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika