16.01.2012. / 14:48

Autor: Totalsport

Gary Cahil postao novi igrač Chelseaja

Chelsea je po navodima engleskog tiska platio odštetu od sedam milijuna engleskih funti, a novo Chelseajevo pojačanje bi trebalo u novom klubu zarađivati i do 100 tisuća tjedno

Gary Cahill (desno)Gary Cahill (desno)Obrambeni nogometaš engleskog kluba Bolton, 26-godišnji Gary Cahill, i službeno je u ponedjeljak postao novo pojačanje Chelseaja. Potpisao je ugovor do 2017. godine.

Još u petak je Cahill u svom novom klubu obavio liječničke preglede, a u ponedjeljak je službeno potpisao ugovor. Inače, Cahill će nositi dres s brojem 24, a postat će tako peti engleski reprezentativac iz Chelseaja. Stalni članovi Capellove momčadi su još Terry, Lampard, Cole i Sturridge.

Chelsea je po navodima engleskog tiska platio odštetu od sedam milijuna engleskih funti, a novo Chelseajevo pojačanje bi trebalo u novom klubu zarađivati i do 100 tisuća tjedno.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika