17.01.2012. / 11:38

Autor: Totalsport

NHL: Minnesota bez Mikke Koivua barem dva tjedna

- Vidjet ćemo kako će se Koivu osjećati tjedan nakon tjedna. Ako se na početku istog neće osjećati dobro, odmorit ćemo ga i pokušati ponovno za sedam dana - rekao je trener Yeo

Mikko Sakari Koivu (Wikipedia)Mikko Sakari Koivu (Wikipedia)Američka hokejaška momčad Minnesota Wild bit će bez kapetana Mikke Koivua najmanje dva tjedna zbog ozljede gornjeg dijela tijela, izjavio je trener momčad Mike Yeo.

Izostanak Koivua znači i velike probleme za Minnesotu koja se, sudeći prema statistici, ne snalazi dobro bez svog kapetana. Prošlog je mjeseca Finac propustio četiri susreta zbog ozljede donjeg dijela tijela, a momčad je u tom periodu upisala svega jedan bod. Prošle sezone Koivu nije igrao 11 utakmica, a Wildsi su u tom razdoblju upisali četiri pobjede, pet poraza u regularnom djelu i dva poraza nakon produžetaka.

- Vidjet ćemo kako će se Koivu osjećati tjedan nakon tjedna. Ako se na početku istog neće osjećati dobro, odmorit ćemo ga i pokušati ponovno za sedam dana - rekao je trener Yeo.

Finac je trenutno najkorisniji igrač kluba sa devet golova i 24 asistencije, odnosno sveukupno 33 boda.

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika