18.01.2012. / 13:34

Autor: Totalsport

Papiss Demba Cisse u Newcastleu

Senegalski nogometaš je došao u Freiburg u siječnju 2010. iz francuskog Metza

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaDosadašnji napadač njemačkog prvoligaša Freiburga Papiss Demba Cisse (26) potpisao je ugovor na pet i pol godina za Newcastle United.

Visina odštete za senegalskog reprezentativnog napadača nije službeno objavljena, ali Eurosport piše da se radi o iznosu od oko 10 milijuna funti.
- Velika je čast što ću igrati u tako velikom klubu i jako se tome radujem - izjavio je Cisse, koji je zabio 9 golova u 13 nastupa za senegalsku reprezentaciju.

Društvo u napadačkoj postavi Newcastlea radit će mu njegovv reprezentativni suigrač Demba Ba, drugi najbolji strijelac Premiershipa s 15 golova iz 19 odigranih utakmica ove sezone. Obojica će nastupati za Senegal na Afričkom kupu nacija, pa će se Newcastleovi navijači morati malo strpjeti da pobliže upoznaju novog člana momčadi.

- Još od odlaska Andyja Carrolla, Papiss je bio moj prvi izbor za specifičnu ulogu u vrhu napada. Dokazao se kao vrsni strijelac u Bundesligi, u kojoj smo ga pratili dulje vrijeme. Željeli smo ga dovesti i prošlog ljeta, ali tada nismo mogli financijski to izvesti - izjavio je menadžer Newcastlea Alan Pardew.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika