18.01.2012. / 15:05

Autor: Totalsport

Milan četiri tjedna bez Boatenga

"Boateng je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge i izbivat će s terena mjesec dana ukoliko ne bude dodatnih komplikacija", priopćio je klub

Kevin-Prince Boateng (u crnom dresu)Kevin-Prince Boateng (u crnom dresu)Talijanski prvak Milan ostao je na najmanje četiri tjedna bez ganskog nogometaša Kevin-Princea Boatenga (24) koji je u nedjeljnom derbiju protiv Intera zadobio ozljedu bedrenog mišića.

"Boateng je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge i izbivat će s terena mjesec dana ukoliko ne bude dodatnih komplikacija", priopćio je klub.

Gubitak Boatenga, koji je ove sezone u prvenstvenim utakmicama ubilježio četiri pogotka i isto toliko asistencija, novi je udarac za "rossonere" koji su ranije ostali bez još dvojice veznjaka, Gennara Gattusa i Alberta Aquilanija. Stoga je na posudbu do kraja sezone iz Genoe stigao 19-godišnji Nijemac Alexander Merkel.

Milan ima problema i s prvim vratarom Christianom Abbiatijem koji je u porazu od Intera (1-0) ozlijedio lisni mišić lijeve noge zbog čega bi mogao propustiti nedjeljno gostovanje kod Novare u 19. kolu talijanskog prvenstva.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika