18.01.2012. / 15:39

Autor: Sanija Hasanić

Zdravko Čolić ponovno u Areni Zagreb

„Najteže je izabrati repertoar za koncert i uklopiti se u predviđenu satnicu. Nerijetko produžim koncert jer uživam u pjevanju i dijeljenju emocija sa svojom publikom", često kaže Čola

Zdravko ČolićZdravko ČolićDragi muškarci, ako ne znate na koji način svojoj dragoj pokazati koliko je volite jednostavno je odvedite, ili pošaljite s prijateljicamam, na koncert Zdravka Čolića. Naime, na međunarodni Dan žena, baš kao i prije tri godine, velika jugoslavenska pjevačka zvijezda i neprikosnoveni miljenik ženskog dijela publike, Zdravko Čolić, ponovno nastupa u Areni Zagreb. Koncert od prije tri godine pamti se kao trosatno uživanje u starim, svima dobro znanim hitovima poput "Produži dalje", "Jedna zima sa Kristinom", "Stanica Podlugovi", "Tvoje oči", prilikom kojih ženski dio publike naprosto nadglašava omiljenog Čolu, pa je pjevač očito na već "prokušanu" kartu odlučio odigrati i ove godine.

„Najteže je izabrati repertoar za koncert i uklopiti se u predviđenu satnicu. Nerijetko produžim koncert jer uživam u pjevanju i dijeljenju emocija sa svojom publikom", često kaže Čola, pa preostaje jedino očekivati da će tako biti i na ovogodišnjem koncertu.

Koncert Zdravka Čolića počet će u 20 sati, a karte će uskoro biti puštene u prodaju. Moći će se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i online www.eventim.hr, po sljedećim cijenama: parter 130kn, donje tribine 150kn, gornje tribine 130kn, vip hospitality 250kn, a 750 kn bit će potrebno izdvojiti za vip lože.

Vezane vijesti

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Iako je iza Zdravka Čolića duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne… Više

Komentari

registracija
19/8/05

Sinibaldi, 18.01.12. 18:13

La timidité de la nature.

En marchant
dans le soleil
le nuage touche
le profil du
printemps, et
aussi la lumière
décrit le silence
d'une rime
désolée.

Francesco Sinibaldi


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika