19.01.2012. / 09:30

Autor: Naciona List

Naciona list: Šeks zatražio pomoć jer ga boli neka stvar

Naciona list neslužbeno doznaje da je Šeksu pozlilo nakon što je u HTV-ovoj emisiji emitiran prilog o umirovljenici iz Hrvatske čija mirovina nije dostojna života bangladeškog beskućnika. Budući da je i on na jedan dan okusio sve tegobe penzionerskog života, Šeksa je iznenada zabolila neka stvar

"Mislio sam da je nešto tu, al' me onda uhvatilo dva pedlja niže"; Vladimir Šeks uspostavlja patriotsko-penzionersku dijagnozu"Mislio sam da je nešto tu, al' me onda uhvatilo dva pedlja niže"; Vladimir Šeks uspostavlja patriotsko-penzionersku dijagnozuVladimir Šeks, alfa i omega HDZ-a, sinoć je nakon gostovanja u HTV-ovoj emisiji zatražio hitnu pomoć liječnika. Primljen je u bolnicu nakon što je osjetio tešku bol u dijelu tijela koji je za sada medijima nepoznat. Šef odjela za internu medicinu Kliničke bolnice „Jetro" u Zagrebu potvrdio je tu informaciju i rekao da je pacijent i dalje na promatranju i pretragama.

Neslužbeno doznajemo da je Šeksu pozlilo nakon što je u HTV-ovoj emisiji emitiran prilog o umirovljenici iz Hrvatske čija mirovina nije dostojna života bangladeškog beskućnika. Budući da je i on na jedan dan okusio sve tegobe penzionerskog života, Šeksa je iznenada zabolila neka stvar. Po završetku emisije izlazeći iz studija zateturao je i primio se desnom rukom u predjelu novčanika. „Prvo sam pomislio da je zasvirala himna pa da mu je ruka nesvjesno poletjela. No, ubrzo je čučnuo i pustio piskutavi ton. Nismo znali da li se smije ili jauče. On je iskusan političar i teško sam mogao iz njegova ponašanja procijeniti koliko mu je dobro", rekao je za Naciona list jedan HTV-ov djelatnik.

Iz bolnice Jetro neslužbeno smo saznali da Šeksova bol nije iz predjela grudnog koša. „ Jetra mu je ozbiljno načeta, ali se čini da je bol uzrokovao neki niži organ", rekao je za Naciona list jedan od članova lječničkog konzilija. Šef Interne s KB Jetro rekao je da će se istraga nastaviti te izrazio uvjerenje da će medicina, kad sve drugo zakaže, pronaći lijek za Šeksovo stanje.

Uspjeli smo putem telefona doći do načetog Vladimira, i pitati ga hoće li kao umirovljenik moći plaćati skupe lijekove za teško psiho-fizičko stanje koje ga evidentno nagriza, na što nam je otresito odgovorio kako ne može sad razgovarati jer ga boli kurac.

Nevezana vijest - Ekskluzivno: Referendumska EU pitalica

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 19.01.12. 11:29

Sada je i budalama jasno zašto HDZ-ovci drže na ruku na srcu za vrijeme hime ! Provjeravaju je li lova na mjestu ! Bagra lopovska. Sve ih ošišati i poslati na 20 -godišnje ljetovanje u hotel Remetinec !


registracija
14/11/11

salama, 19.01.12. 12:07

To mu je pao kamen sa srca na onu stvar, kad je prestao biti umirovljenikom.


registracija
2/1/11

prohujalo, 20.01.12. 05:44

evo jos jednog dokaza stanja Hrvatske i njenih gradana
ali dicni nam Seki odoljeva svim sistemima i evo uporno istrajava i dalje.....i nitko mu ne moze nista....jadna nacijo kad te vode takvi???????


registracija
14/12/10

niger03, 24.01.12. 07:28

Zvijezda sjaji onolikom svjetlošlu koliko ima promatrača. Kad promatraća nebude više ona će postati crna rupa.Kad će se to dogoditi ovisi iskljućivo o nama.


registracija
14/12/10

niger03, 24.01.12. 07:55

Ja znam da ništa neznam i to mi daje za pravo da komentiram ono što ne razumijem. kazao bi vrli filozof iz Sanske 3 ali došlo je vrijeme da se to promjeni pa otišao u hrastin prilaz 3 Postavila učiteljica pitanje djeci ? Reci te mi jednu narodnu poslovicu.Kaže mali Ivica: Po jutru se dan poznaje.Dobro Ivice tu poslovicu svi znamo.može li neka druga.MOŽE:Pametnom je i jedna dosta.


registracija
16/2/11

pro, 04.02.12. 14:56

Zna i on da je došlo vrijeme da odgovara za svoje postupke i za laži i obmane koje su proizvedene u tvornici Hdz-a i tkz kumova i rođaka...pa ga sad boli k....., iznutrica grče mu se mišići na srcu....smrade jedan ,zec gadiš mi se fuj.......


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.