19.01.2012. / 10:55

Autor: Totalsport

Espanyol ostao bez Garcie i Vazqueza

Iz kluba javljaju da će bivši španjolski reprezentativac, strijelac pet golova ove sezone, izbivati s terena šest do osam tjedana

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNapadač španjolskog nogometnog kluba Espanyola, Sergio Garcia, izbivat će s travnjaka najmanje šest tjedana nakon što je u srijedu podvrgnut operaciji lijevog koljena.

Garcia se požalio na bolove u koljenu uoči utakmice četvrtfinala španjolskog Kupa kralja protiv Mirandesa (3-2) nakon čega su mu klupski liječnici rekli da je operacija neophodna. Iz kluba javljaju da će bivši španjolski reprezentativac, strijelac pet golova ove sezone, izbivati s terena šest do osam tjedana.

Osim njega, Espanyol je najvjerojatnije ostao i bez drugog napadača Alvara Vazqueza koji se ozlijedio na spomenutoj utakmici kupa. Španjolac će biti podvrgnut dodatnim pretragama kojima će se ustanoviti težina ozljede desne noge.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika