19.01.2012. / 11:26

Autor: Totalsport

Talijanski kup: Milan preko Novare u četvrtfinale

Rezultat 1-0 stajao je na semaforu do same završnice, kada je Ivan Radovanović iz slobodnog udarca poravnao na 1-1 i odveo susret u produžetak

Alexandre Pato Alexandre Pato Nogometaši Milana plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa minimalnom 2-1 pobjedom u produžetku na San Siru protiv Novare.

U utakmici u kojoj je trener "rossonera" Massimiliano Allegri izveo "šaren" sastav i u kojoj je krenuo u vrhu napada sa Filippom Inzaghijem, Milan je poveo golom 19-godišnjeg talijanskog napadača egipatskih korijena Stephana El Shaarwyja.

Opalio je El Shaarwy s nekih 20-ak metara, a njegov je udarac odsjeo u maloj mrežici Novarina gola. Bio mu je to drugi gol u dresu Milana otkako je stigao iz Genoe na posudbu.

Rezultat 1-0 stajao je na semaforu do same završnice, kada je Ivan Radovanović iz slobodnog udarca poravnao na 1-1 i odveo susret u produžetak. Opalio je Radovanović malo iskosa s desne strane s više od 20 metara, a lopta je prizemno prošla kroz živi zid i iznenadila Marca Ameliju na vratima.

Tako se otišlo u produžetke, a ondje je Milan zabio u 100. minuti. Strijelac je bio Alexandre Pato na asistenciju brazilskog sunarodnjaka Robinha. Gurnuo je lijepo Robinho loptu u prostor, a Pato je prvo prebacio vratara Alberta Mariu Fontanu i potom zakucao loptu u praznu mrežu.

U četvrtfinalu će "rossoneri" odmjeriti snage protiv Lazija.


Talijanski kup, osmina finala:

Milan - Novara 2-1, produžetak (El Shaarawy 24, Pato 100 / Radovanović 88)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika