20.01.2012. / 12:10

Autor: Nacional.hr

Biskupu sve vojne 'počasti'

General Jezerinac

Tako će mons. Juraj Jezerinac u službene svrhe moći svakodnevno koristiti vozača i automobil, a kao i načelnik Glavnog stožera i šef Vojne sigurnosne agencije ima pravo koristiti se mobitelom bez novčanog limita

Mons. Juraj Jezerinac Mons. Juraj Jezerinac Osim zapovjednika svih grana Oružanih snaga Republike Hrvatske pravo na korištenje automobila 'gornje srednje klase' s osobnim vozačem ima i Vojni ordinarij RH, piše Večernji list.

Tako će mons. Juraj Jezerinac u službene svrhe moći svakodnevno koristiti vozača i automobil, a kao i načelnik Glavnog stožera i šef Vojne sigurnosne agencije ima pravo koristiti se mobitelom bez novčanog limita. Pravo na korištenje poslovne kartice nije dobio.

Podsjetimo kako je Vlada jučer usvojila odluku o uvjetima korištenja osobnih automobila, mobilnih telefona, kreditnih kartica i sredstava za reprezentaciju u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama RH. Pravo na korištenje službenog osobnog automobila 'najviše klase' s osobnim vozačem 24 sata dnevno imat će samo načelnik Glavnog stožera OSRH i ravnatelj Vojne sigurnosno-obavještajne agencije.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
27/11/11

Culex, 20.01.12. 13:33

Kako dragi Bog velikodušan! Opet daje priliku našem ocu Jezerincu da dokaže da nije onako blentav kako je ispao zadnje dane !Vjerujem u njegovo prosvijećenje i čujem njegove rijeći: Ne trebam sl. auto ni sl. šofera ,dajte to onoj majci sa troje teško bolesne djece, jedno ima leukemiju a dvoje epilepsiju !! No,poznavajući oca Jezerinca,neće ići tako! Ako i ne uzme auto i sl. šofera,on će pronaći geveru i rentati auto,taksirati tako što, da si malo podeblja umirovljeničke prihode. Živi bili pa vidjele!


registracija
14/7/11

Trinity, 20.01.12. 14:04

Ma mo' š mislit što neće koristiti sve što mu se daje!!! Nego će još prigovarat što nema pravo na korištenje poslovne kartice. I rigati i dalje, bez straha od posljedica i bez srama, svoje bljuvotine i povraćotine!!
Strašno!!!


registracija
14/11/07

laufer, 20.01.12. 14:46

Bravo za Hrvatsku!
Do sada smo imali general-konobare i general-šofere, a sada smo dobili i general-biskupa!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika