23.01.2012. / 10:53

Autor: Totalsport

Medveščak okončao "Ice Fever" porazom od Linza

Linz je ovom pobjedom sačuvao prvo mjesto na ljestvici, dok je Medveščak, porazom Salzburga kod Klagenfurta, ostao drugi, te ima isti broj bodova kao i KAC (3)

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU posljednjoj utakmici spektakla "Arene Ice Fevera" hokejaši Medveščaka poraženi su od najbolje momčadi dosadašnjeg dijela EBEL lige Linza. Bilo je 2-0 za goste...

Iako je Medveščak bio konkretniji i opasniji po gol (35-24 udarca) mreža Linza ostala je netaknuta, dok je najbolji golman EBEL lige Robert Kristan morao po jednom u drugoj i trećoj trećini vaditi pak iz svoje mreže.

Dvostruki strijelac u prvoj utakmici druge faze lige (10 utakmica dvokružno igraju prvih šest momčadi) bio je Curtis Murphy. Zabijao je nakon pet minuta igre u drugoj, odnosno četiri u trećoj trećini.

Linz je ovom pobjedom sačuvao prvo mjesto na ljestvici, dok je Medveščak, porazom Salzburga kod Klagenfurta, ostao drugi, te ima isti broj bodova kao i KAC (3). Iduću utakmicu Medveščak igra za dva dana u Austriji upravo protiv Klagenfurta.

EBEL liga, 45. kolo:

za mjesta u doigravanju:

Medveščak - Linz 0-2 (0-0, 0-1, 0-1)

Klagenfurt - Salzburg 6-4

Alba - Olimpija 4-2

Redoslijed: 1. Linz 6, 2. Medveščak 3, 3. Klagenfurt 3, 4. Salzburg 2, 5. Alba 2, 6. Olimpija 0.

za doigravanje:

Vienna - Graz 2-3 (penali)

Villach - Znojmo 2-3

Vezane vijesti

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

KHL Medveščak Zagreb nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu. Napadačima Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu, Curtisu Fraseru i Adamu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika