24.01.2012. / 12:39

Autor: Totalsport

'Medvjedi' se vraćaju na Šalatu

Vjerujem da ćemo i na Šalati gledateljima ponuditi dobru igru i dobru zabavu te da će Nescafe Šalata Winter Classic biti uistinu vrhunac sezone u kojoj naš klub slavi 50. godina svoga postojanja - rekao je glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNakon hokejskog spektakla Arena Ice Fevera na kojem je u 7 utakmica zagrebačke Medvjede prema službenim podacima uživo vidjelo 105.500 ljudi, KHL Medveščak Zagreb će 3. i 5. veljače 2012. odigrati i dvije utakmice na mitskom klizalištu na Šalati u sklopu događaja Nescafe Šalata Winter Classic 2012.

KHL Medveščak Zagreb osnovan je na Šalati 1961. godine, stoga ovo klizalište ima posebno mjesto u povijesti kluba, a utakmice na Šalati, na otvorenom, pod zvjezdanim nebom, vrhunac su sezone u kojoj klub slavi 50. godišnjicu svoga postojanja.

Zagrebački "Medvjedi" će na klizalištu Šalata prvu utakmicu odigrati 3. veljače u 19:15 sati protiv ljubljanske HDD Tilia Olimpije (u slučaju lošeg vremena utakmica će se igrati 4. veljače), dok će 5. veljače u 18:30 sati na istom mjestu zaigrati protiv momčadi EC-KAC Klagenfurt (u slučaju lošeg vremena utakmica će se igrati 6. ili 7. veljače).

- Jako smo zadovoljni reazlizacijom projekta Arena Ice Fever, a unatoč pohvalama za odličnu organizaciju te zavidnim brojkama, nemamo vremena za uživanje i odmor, jer Nescafe Šalata Winter Classic je novi projekt, novi izazov u kojem želimo nastaviti na uspješnom tragu i sa zacrtanim ciljevima. Ovaj projekt je organizacijski možda i zahtijevniji od Arene, s obzirom na značenje samog klizališta i prošlost kojom je Šalata povezana sa KHL Medveščak Zageb, zato želimo gledateljima i građanima Zagreba, svim navijačima zagrebačkih Medvjeda priuštiti još jedan nezboravni hokejski spektakl. Vjerujem da ćemo i na Šalati gledateljima ponuditi dobru igru i dobru zabavu te da će Nescafe Šalata Winter Classic biti uistinu vrhunac sezone u kojoj naš klub slavi 50. godina svoga postojanja - rekao je glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb, Ranko Vučinić.

Vezane vijesti

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

KHL Medveščak Zagreb nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu. Napadačima Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu, Curtisu Fraseru i Adamu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika