26.01.2012. / 16:12

Autor: Nacional.hr

Rukometaši stigli u Beograd, odradit će večernji trening

"Ovo je velika utakmica, pratit će ju 20 000 ljudi, bit će paklena atmosfera, bit će ludo", rekao je o dojmovima Ivano Balić

Mirko Alilović (Foto: Antonio Bronić/PIXSELL)Mirko Alilović (Foto: Antonio Bronić/PIXSELL)Hrvatska rukometna reprezentacija je pod jakom policijskom pratnjom stigla u Beograd i smjestila se u Hotelu IN. Igrači izbornika Slavka Goluže odradit će večeras trening u 19.30 sati u Areni Beograd.

"Već sad se osjeća važnost polufinala, pogledali smo dvoranu, atmosfera je dobra, svi su spremni. Dat ćemo sve od sebe, želimo pobjedu", izjavio je izbornik Slavko Goluža.

O navijačima i taktici bio je kratak. "Imamo navijače u Hrvatskoj, ne brine me navijačka nadmoć. To će biti samo jedan dodatni motiv. Pozivam one koji mogu da dođu ovdje. Taktika je i dalje ista, ići na glavu i borit se za svaku loptu. Važno je da nema ozlijeđenih", kazao je i dodao kako će na večerašnjem treningu Batinović zamijeniti Manuela Štrleka.

Ivano Balić zadovoljan je igrom reprezentacije. "Mislim da smo igrali dosta dobro protiv Mađarske, osim jednog poluvremena protiv Španjolaca, naša igra je dobra. Na visokom smo nivou, koncentrirani smo, idemo ostvariti taj cilj. Ovo je velika utakmica, pratit će ju 20 000 ljudi, bit će paklena atmosfera, bit će ludo", rekao je o dojmovima Balić.

"Treba se dobro pripremit, parirati u njihovim najboljim segmentima, iskoristiti naše prednosti i valjda će biti dobro", nastavio je. Koje su to prednosti nije htio otkriti pred utakmicu i najavio kako će to gledatelji moći vidjeti.

Vezane vijesti

Rukometašima težak ždrijeb za OI

Rukometašima težak ždrijeb za OI

U londonskom Crystal Palaceu je održan ždrijeb rukometnih turnira Olimpijskih igara. Hrvatska muška reprezentacija dobila je tešku skupinu, ženska… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika