26.01.2012. / 18:09

Autor: Hina

Talijanski industrijalac namjerava kupiti HNK Rijeku

Talijanski industrijalac Gabriele Volpi namjerava kupiti HNK Rijeku, objavljeno je u najtiražnijim dnevnim novinama talijanske regije Ligurija "Il secolo XIX", a riječki gradonačelnik Vojko Obersnel je potvrdio da će sredinom veljače primiti zainteresiranog investitora.

Foto: Antonio Bronić/PIXSELLFoto: Antonio Bronić/PIXSELLTalijanski industrijalac Gabriele Volpi namjerava kupiti HNK Rijeku, objavljeno je u najtiražnijim dnevnim novinama talijanske regije Ligurija "Il secolo XIX", a riječki gradonačelnik Vojko Obersnel je potvrdio da će sredinom veljače primiti zainteresiranog investitora.

U talijanskim novinama Gabriele Volpi, koji se obogatio eksploatacijom nafte i ruda u Africi, ističe namjeru kupovine riječkog nogometnog kluba te najavljuje razgovor s riječkim gradonačelnikom. Volpi je vlasnik ponajboljeg vaterpolskog kluba na svijetu, "Pro Recca" iz Recca pokraj Genove te nogometnog kluba "Spezia Calcio" iz La Spezije, člana niže talijanske nogometne lige.

U tom tekstu Volpi navodi da je obavljena većina pripremnih poslova te izražava uvjerenje da će već 18. veljače postati vlasnik HNK Rijeke.

Riječki gradonačelnik Obersnela danas je potvrdio da mu je najavljen dolazak ozbiljnog investitora. "Riječ je o osobi koja je poznata po investiranju u različite sportske klubove, ne samo nogometne. Taj je interes dobar znak", naveo je Obersnel rekavši da će o raspletu ponude moći više govoriti nakon razgovora s Volpiem.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika