27.01.2012. / 10:38

Autor: Totalsport

Bogutu dijagnosticirana fraktura gležnja

- Nisam bio dobro. Znao sam čim sam izašao da sam u problemima - zborio je Bogut

Andrew Bogut Andrew Bogut Iz redova NBA momčadi Milwaukee Bucksa objavili su kako su na neodređeno vrijeme ostali bez australskog košarkaša hrvatskih korijena Andrewa Boguta (27).

Ozlijedio se Bogut u srijedu u utakmici protiv Houstona kada je napustio parket u prvoj četvrtini.

- Nisam bio dobro. Znao sam čim sam izašao da sam u problemima. Rentgenske snimke su pokazale da je sve u redu, ali magnetska rezonanca otkrit će moju sudbinu. Nisam optimističan. S mojom povijesti ozljeđivanja nadam se da ću bar ovdje imati sreće - zborio je Bogut nakon susreta protiv Houstona.

Ali sreće nije imao, pa je magnetska rezonanca ovom 213 centimetara visokom centru otkrila frakturu lijevog gležnja.

Otkako je 2005. godine izabran kao prvi pick drafta od Milwaukkeeja Bogut je odigrao pune 82 utakmice regularnog dijela u tek jednoj sezoni. Velike su ga ozljede koštale znatnog broja utakmica u svakoj od posljednje četiri sezone.

Ove je sezone bio na prosjeku od 11.3 koša, 8.3 skoka, 2.6 asistencija i 2 blokade. Bucksi su trenutno na omjeru pobjeda i poraza 7-10 i drže treće mjesto Centralne divizije.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika