27.01.2012. / 11:06

Autor: Totalsport

Kup kralja: Valencia uvjerljivo u polufinale

Valencia će na Mestalli dočekati Barcelonu u prvome polufinalnom okršaju prvoga idućeg mjeseca. Drugi polufinalni par čine trećeligaš Mirandes i Athletic Bilbao

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaUkupnim rezultatom 7-1 nadigrali su nogometaši Valencije lokalnog rivala Levantea u četvrtfinalnom dvoboju Kupa kralja.

U četvrtak je sastav Unaija Emeryja gostujući na stadionu Ciutat de Valencia slavio 3-0 pobjedu. Prije tjedan dana na Mestalli je bilo 4-1.

Dva je gola za Valenciju u uzvratu postigao 22-godišnji argentinski napadač Pablo Piatti, pojačanje pristiglo ljetos za 7.5 milijuna eura iz Almerije. Svoj prvi gol u Valencijinu je dresu Argentinac zabio u prvom četvrtfinalnom dvoboju.

U vodstvo je goste doveo Aritz Aduriz u 25. minuti.

Posljednjih su 20-ak minuta utakmice domaćini odigrali bez isključenog Serrana.

Valencia će na Mestalli dočekati Barcelonu u prvome polufinalnom okršaju prvoga idućeg mjeseca. Uzvrat slijedi tjedan dana kasnije. Drugi polufinalni par čine trećeligaš Mirandes i Athletic Bilbao.

Kup kralja, četvrtfinale, uzvratna utakmica:

Levante - Valencia 0-3, prva utakmica 1-4 (Aduriz 25, Piatti 30, 85)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika