27.01.2012. / 14:59

Autor: Totalsport

Olympiacos doveo Carrolla

Posebno se radujem nastupima u Europa ligi i povratku na europsku pozornicu. Nadam se da će moj klub sljedeće sezone igrati i u Ligi prvaka, jer je to najviša razina - izjavio je Carroll

Roy Carroll (Wikipedia)Roy Carroll (Wikipedia)Roy Carroll, 34-godišnji sjevernoirski nogometni golman, potpisao je ugovor na godinu i pol dana s grčkim Olympiacosom.

Carroll je u razdoblju od 1997. do 2006. godine imao 19 nastupa za reprezentaciju Sjeverne Irske. Od 2001. do 2005. godine bio je član Manchester Uniteda. Prije toga branio je za Hull City i Wigan, a nakon boravka na Old Traffordu, bio je član West Hama, Rangersa, Derby Countyja i Odensea.

U kolovozu prošle godine je potpisao dvogodišnji ugovor za OFI Crete. No, odradio je samo jednu četvrtinu tog ugovora, te je dobrim partijama skrenuo pozornost Olympiacosa.

- Velika mi je čast što ću braniti za najbolju grčku momčad. Posebno se radujem nastupima u Europa ligi i povratku na europsku pozornicu. Nadam se da će moj klub sljedeće sezone igrati i u Ligi prvaka, jer je to najviša razina. No, za to moramo osvojiti prvenstvo - izjavio je Carroll.

Neće to biti baš jednostavna zadaća, jer Olympiacos trenutno zaostaje pet bodova za vodećim Panathinaikosom.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika