28.01.2012. / 11:49

Autor: Totalsport

Svjetski kup, St. Moritz: Vonn pobijedila s ogromnom prednošću

Recimo da je Vonn s novih 100 bodova došla do ogromnih 1170 u Svjetskom kupu. Njena je prednost ogromna jer drugoplasirana Maze ima 818

Lindsey VonnLindsey VonnAmerička skijašica Lindsey Vonn nastavlja dominirati ovogodišnjim Svjetskim kupom. Uvjerljivo je pobijedila i ove subote u švicarskom St. Moritzu, gdje se vozio spust Svjetskog kupa.

Pobijedila je Vonn sa skoro sekundom i po prednosti u odnosu na drugoplasiranu Nijemicu Mariju Höfl-Riesch (+1.42). Treće je mjesto osvojila Tina Weirather, dok vrijedno bodove skuplja Slovenka Tina Maze. Ona je ove subote bila četvrta.

Za Vonn je ovo već 49 pobjeda u Svjetskom kupu karijeri. Od toga ih čak 24 otpada na spust, a ove je sezone Vonn pobijedila već osmi put. Bila je, inače, najbolja i dan ranije kada se u švicarskom mondenom skijalištu vozila super-kombinacija.

Recimo da je Vonn s novih 100 bodova došla do ogromnih 1170 u Svjetskom kupu. Njena je prednost ogromna jer drugoplasirana Maze ima 818, odnosno, više od 350 bodova je razlika.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika