28.01.2012. / 12:07

Autor: Totalsport

Villas-Boas: Nećemo dovoditi igrača koji ne može igrati Ligu prvaka

Ne treba nam netko tko može igrati samo u Premiershipu - rekao je Villas-Boas

Andre Villas-BoasAndre Villas-BoasLondonski Chelsea će se sigurno još pojačavati tijekom siječnja, ali je njihov trener Andre Villas-Boas izjavio da će paziti prilikog tog izbora. Naime, Portugalcu ne trebaju igrači koji ne mogu igrati u Ligi prvaka.

- Mislim da ćemo se koncentrirati na one koji će nam moći pomoći i u Ligi prvaka. Ne treba nam netko tko može igrati samo u Premiershipu - rekao je Villas-Boas.

Time je Portugalac odgovarao na pitanje dolazi li u klub 23-godišnji Willian. Već je ranije po medijima istaknuto da je ukrajinski Šahtar, trenutačni klub Brazilca, odbio prvotnu ponudu za ovog igrača od Chelseaja u obliku 20 milijuna eura.

- Da, tražili su nešto manje od 30 milijuna. No, mislim da će se pregovori zaustaviti. Willian je igrao u prvoj fazi Lige prvaka i kod nas ne bi mogao igrati u tom natjecanju. Iz moje perspektive to je veliki hendikep - zaključio je Portugalac.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika