28.01.2012. / 14:53

Autor: Hina

EURO: Šešum bez finala

Srpski rukometaš Žarko Šešum, koji je pogođen bocom na polufinalnom ogledu EURA u beogradu između Srbije i Hrvatske, neće nastupiti na nedjeljnom finalu protiv Danske.

Huligan je bocom gađao GolužuHuligan je bocom gađao GolužuSrpski rukometaš Žarko Šešum, koji je pogođen bocom na polufinalnom ogledu EURA u beogradu između Srbije i Hrvatske, neće nastupiti na nedjeljnom finalu protiv Danske.

Šešum je završio u bolnici kada ga je huligan s tribina, pokušavajući pogoditi hrvatskog izbornika Slavka Golužu, pogodio plastičnom bocom punom vode u glavu. Srpski izbornik Veselin Vuković objavio je da će Šešum provesti u bolnici dva-tri dana, ali da ozljeda oka nije ozbiljnija. Taj izgred je bio i najozbiljniji na polufinalnoj utakmici, u kojoj je izviždana hrvatska himna, a 20000 gledatelja u beogradskoj Areni nije prestajala s vrijeđanjem hrvatskih igrača i stručnog stožera.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika