29.01.2012. / 12:02

Autor: Totalsport

WAZ: Tottenham prati Mandžukića i mogao bi poslati ponudu

Metro, u svakom slučaju, izražava sumnju u realizaciju ovog transfera s obzirom da je menadžer "spursa" Harry Redknapp u petak izjavio da ne očekuje nikakva pojačanja

Mario MandžukićMario Mandžukić"Tottenham već neko vrijeme prati hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića i ozbiljno razmišlja o slanju ponude Wolfsburgu", izvještava Wolfsburger Allgemeine Zeitung, a prenosi engleski Metro.

U njemačkom klubu navodno očekuju da bi ponuda Tottenhama za 25-godišnjeg napadača mogla stići tijekom ovog vikenda, a je li u pitanju medijska "patka" ili ima istine u ovoj priči, saznat ćemo vrlo brzo budući da je utorak zadnji dan zimskog prijelaznog roka.

Metro, u svakom slučaju, izražava sumnju u realizaciju ovog transfera s obzirom da je menadžer "spursa" Harry Redknapp u petak izjavio da ne očekuje nikakva pojačanja.

- Teško je, sumnjam da ćemo raditi bilo što vezano uz dovođenje igrača. Postoji nekoliko nogometaša koji nam se sviđaju, ali ne vjerujem da ćemo ih dovoditi u ovom trenutku - izjavio je Redknapp nakon pobjede protiv Watforda (1-0) u 4. kolu FA Cupa.

Spomenimo i da se Mandžukić u subotu vratio na teren nakon što se oporavio od ozljede pluća. Odigrao je svih 90 minuta u gostujućem porazu Wolfsburga od Bayerna (2-0) u 19. kolu Bundeslige.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika