30.01.2012. / 16:48

Autor: Nacional.hr

Ingra dogovorila posao vrijedan 21 milijun kuna u Alžiru

Osim poslova na brani Tagharist, očekuje se još nekoliko sličnih poslova na kojima bi Ingra iskoristila svoja iskustva i ekspertizu s područja hidromehaničke opreme

Ingra je završila pregovore oko novoga posla u Alžiru i uskoro započinje s aktivnostima na projektu isporuke, montaže i puštanja u probni rad hidromehaničke opreme na brani Tagharist u Alžiru. Vrijednost ugovora je 21 milijun kuna, a rok realizacije je 12 mjeseci.

Ingra i njezin alžirski partner tvrtka Cosider T.P. uspješno su završili pregovore oko projekta izvođenja radova na brani Tagharist. Potpis ugovora vrijednog 21 milijun kuna očekuje se tijekom sljedećih 30 dana.

Ingri je ovo drugi u nizu posao s istim investitorom. Osim poslova na brani Tagharist, očekuje se još nekoliko sličnih poslova na kojima bi Ingra iskoristila svoja iskustva i ekspertizu s područja hidromehaničke opreme.

Ugovaranjem ovoga posla Ingra nastavlja s provedbom nove strategije koja težište stavlja na povratak na ciljana tradicionalna tržišta i povećanje udjela prihoda iz poslovanja u inozemstvu.

Daljnji planovi Ingre na tržištu Alžira uključuju realizaciju hidroenergetskih projekata i projekata niskogradnje te obnovu i izgradnju luka i marina.

Vezane vijesti

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Na istom tradicionalnom tržištu na kojem je Ingra sklopila lanjski visokovrijedan projekt, nisu željeli otkriti kojem, ugovorena je realizacija… Više

Komentari

registracija
27/11/11

Culex, 30.01.12. 17:26

Gospodine Oppenheim, kada će bolesnici od raznih karcinoma moći koristiti novu zgradu Instituta za tumore u Zagrebu koju Vaša tvrtka INGRA drži u tehničkoj blokadi?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika