31.01.2012. / 12:18

Autor: Totalsport

Sutilu godinu i pol dana uvjetne zatvorske kazne

Podsjetimo, Sutil je direktora momčadi Lotus, Erica Luxa, na proslavi naslova prvaka Sebastiana Vettela u Kini prošle godine, porezao čašom po vratu zbog čega je biznismen iz Luksemburga morao na šivanje

Adrian Sutil (Wikipedia)Adrian Sutil (Wikipedia)Njemački F1 pilot Adrian Sutil osuđen je na godinu i pol uvjetne zatvorske kazne od strane minhenskog suda zbog nanošenja fizičkih rana Ericu Luxu, izvršnom direktoru momčadi Lotus, u travnju prošle godine.

Christiane Thiemann, sutkinja okružnog suda u Münchenu, donijela je takvu odluku u ranim jutarnjim satima utorka. Branitelji njemačkog pilota imaju pravo uložiti žalbu na donesenu presudu, ali još uvijek nije poznato hoće li to i napraviti.

Podsjetimo, Sutil je direktora momčadi Lotus, Erica Luxa, na proslavi naslova prvaka Sebastiana Vettela u Kini prošle godine, porezao čašom po vratu zbog čega je biznismen iz Luksemburga morao na šivanje. Sutil je taj incident okarakterizirao kao nenamjeran čin.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika