31.01.2012. / 12:29

Autor: Totalsport

Gonzalez se vratio iz Marseillea u Porto

Gonzalez je bio jedan od ključnih igrača Marseillea u sezoni 2009/10, u kojoj je njegov klub osvojio francusko prvenstvo i Liga kup

Lucho Gonzalez Lucho Gonzalez Francuski nogometni prvoligaš Marseille priopćio je kako je s Portom postigao sporazum o transferu 31-godišnjeg argentinskog veznjaka Lucha Gonzaleza u Porto.

Gonzalez je za Porto igrao od 2005. do 2009. godine, kada je prešao u Marseille. Sada ide u obratnom pravcu.

Gonzalez je bio jedan od ključnih igrača Marseillea u sezoni 2009/10, u kojoj je njegov klub osvojio francusko prvenstvo i Liga kup.

Međutim, ove sezone je njegova forma znatno lošija. U 19 prvenstvenih utakmica je postigao tek dva pogotka, bez i jedne asistencije.

Gonzalez je želju za odlaskom pokazao već prošle sezone, kada je zajedno s obitelji bio žrtva oružane pljačke u svojoj kući.

Marseille je objasnio kako je Gonzalezova prodaja u skladu s klupskom politikom o smanjenju plaća. Gonzalez je, naime, imao mjesečnu plaću od 400.000 eura.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika