31.01.2012. / 12:35

Autor: Totalsport

David Pizarro na posudbi u Manchester Cityju

Juventus je također bio zainteresiran za Pizarra, međutim transfer je na kraju propao jer "stara dama" nije htjela otkupiti njegov ugovor

Igrači Manchester CityjaIgrači Manchester CityjaČileanac David Pizarro novi je član engleskog nogometnog kluba Manchester City koji ga je doveo na posudbu do kraja sezone iz talijanskog prvoligaša Rome, prenosi Football Italia.

Kako se 32-godišnji Pizarro ne nalazi u planovima trenera "vučice" Louisa Enriquea, barem za ovu sezonu, njegov bivši trener iz Intera, a danas menadžer Cityja, Roberto Mancini, odlučio je pružiti ruku Čileancu i dati mu priliku u Manchesteru.

Mancini je već bio trener Pizarru i to u sezoni 2005/2006 u talijanskom Interu tako da dobro zna koliki doprinos može očekivati od Čileanca u narednih pet mjeseci.

Juventus je također bio zainteresiran za Pizarra, međutim transfer je na kraju propao jer "stara dama" nije htjela otkupiti njegov ugovor.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika