31.01.2012. / 12:43

Autor: Totalsport

Iaquinta iz Juventusa na posudbu u Cesenu

- Imao sam puno problema s ozljedama u karijeri. Želim novi početak i ne mogu ga dočekati - rekao je Iaquinta

Vincenzo IaquintaVincenzo IaquintaPosljednjeg dana zimskog prijelaznog roka, Juventusov 32-godišnji napadač Vincenzo Iaquinta prešao je u redove Cesene na posudbu do kraja sezone.

Iaquinta je u Juventus stigao 2007. godine iz Udinesea u transferu vrijednom 11 milijuna eura. Zadnje dvije sezone mučio se s ozljedama i nije igrao od ožujka prošle godine.

- Imao sam puno problema s ozljedama u karijeri. Želim novi početak i ne mogu ga dočekati - rekao je Iaquinta, koji je s talijanskom reprezentacijom osvojio naslov svjetskog prvaka 2006. godine.

Podsjećamo, u ponedjeljak je potvrđen odlazak još jednog Juventusovog napadača, 34-godišnjeg Luce Tonija, koji karijeru nastavlja u Al Nasru, klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Juventus je u finišu prijelaznog roka doveo i jednu prinovu. U pitanju je 27-godišnji veznjak Simone Padoin, dosadašnji igrač Atalante, koji je sa ''starom damom'' potpisao petogodišnji ugovor.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika