31.01.2012. / 20:24

Autor: Nacional.hr

Mihanović odgovara

J. Kosor spinom skreće pozornost s Fimi-medije

"Dva dana nakon što sam u jednom intervjuu izjavio da nije samo Ivo Sanader bio glava hobotnice, s telefonskog broja u Vladi nazvan je broj posrednika. Čuo sam snimku tog razgovora i ženski glas koji mi je prijetio. Prepoznao sam taj glas. Svatko bi ga odmah prepoznao", rekao je Mihanović

Damir MihanovićDamir MihanovićNakon što je predsjednica HDZ-a i bivša premijerka Jadranka Kosor na konferenciji za novinare podijelila e-mailove kojoj joj je slao Damir Mihanović, a u kojima se ne spominje Fimi-medija i korupcija kako je on to izjavio, svoju je konferenciju organizirao Mihanović.

Najavio je kako će tražiti vještačenje dotičnih elektronskih poruka jer sumnja da su iz njegovih poruka izbačeni dijelovi zbog čega je izmijenjen njihov smisao.

Iako su ga novinari pitali što je pisalo u izbačenim dijelovima, Mihanović nije želio ništa precizirati. Tek je rekao da je spominjao Olivera Grbića, Krešimira Mesarića i tvrku Soboli, koja je u vlasništvu Tomislava Karamarka.

Rekao je kako očekuje da USKOK dovrši istragu o prijetnjama koje su mu upućene.

"Dva dana nakon što sam u jednom intervjuu izjavio da nije samo Ivo Sanader bio glava hobotnice, s telefonskog broja u Vladi nazvan je broj posrednika. Čuo sam snimku tog razgovora i ženski glas koji mi je prijetio. Prepoznao sam taj glas. Svatko bi ga odmah prepoznao", rekao je Mihanović, ali nije želio govoriti o tome tko je ta osoba.

Ponovio je kako je Jadranka Kosor zapravo opstruirala, a ne provodila borbu protiv korupcije. Njeno dijeljenje njegovih, kako je rekao 'bitno izmijenjenih e-mailova' nazvao je spinom kojim se želi odvratiti pozornost sa slučaja Fimi medije.

Zanimljivo je kako je USKOK navodno pokrenuo novu istragu vezanu uz Fimi-mediju u kojoj istražuju financiranje predsjedničke kampanje Jadranke Kosor. Navodno su se i neki računi za njenu odjeću plaćali iz stranačkog 'crnog fonda'.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
10/7/09

Anemona, 31.01.12. 23:55

Gospodine Mihanovic,sve je jasno.
Jasno je bilo vec odavno,sada se samo karte razotkrivaju i sve dolazi na svoje mjesto.
Hrabar ste covjek i kao takav bit cete uzor svojoj djeci,a to je najvaznije.


registracija
21/2/11

skyway, 01.02.12. 01:55

Jasno je da Kosor skrece pozornost sa sustine problema, a uz to stalno mase izblijedjelom parolom o njezinoj antikorupcijskoj aktivnoscu, sto su isprazne price za naivne.
Za ocekivati je njezine daljnje nebuloze sve dok joj USKOK ne pokuca na (tudja) vrata i konacno nas rijesi njenog dovraga dosadnog pojavljivanja u javnosti...


registracija
30/6/09

jebivjetar, 01.02.12. 09:25

Postoji li HaHaDZ-ovac koji nije pokvaren ? Gledam ih godinama i ne mogu se naćuditi kako glupi mogu biti oni koji im daju glas ! To je bagra nastala iz otpadaka SKH koja se nastojala uhljebiti na račun države. Ratni profiteri i lopovi.


registracija
29/4/09

florenz, 01.02.12. 10:10

Sad g. Kosor više nema razloga da za sve bude kriv premijer, pa je našla novu "žrtvu" da "smulja" javn ost ne bi li se u drugi plan "zatrurili njeni grijesi za doba dok je šefovala poslije g. Sanadera i držala nepošteno "izmuženi" novac u stranačkoj kasi. Žena ne može bez "afera" ne bi li se prikazala nekom žrtvom. Siguran sam da je građanstvo, a dobrim dijelom i vlastita stranka pročitala sve njene fobije a n joj se i dalje vlada - makar strankom. Jadna, ne želi spoznati da je dosadila i Bogu i vragu ,i da je vrijeme da kupi taj autić pa se voza, umjesto da svojom "politikom" stalno voza nekog drugog.


registracija
11/10/11

tajo, 01.02.12. 10:32

Mihanovicevi toboznji mailovi zvuce kao da ih je ona vlastohlepna Jaca pisala sama sebi hvaleci se do nebesa...ja ja ja.....pa opet ja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika