01.02.2012. / 08:45

Autor: Hina

Gol i asistencija Modrića

Modrić je na terenu proveo svih 90 minuta, a nakon dužeg vremena u sastavu je od prve minute bio i Niko Kranjčar koji je također odradio cijeli susret

U susretu 23. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je pobijedio Wigan 3:1, a jedan od najboljih igrača utakmice bio je Luka Modrić koji je postigao gol i ubilježio asistenciju.

Spursi su došli u vodstvo golom Garetha Balea u 29. minuti na asistenciju Luke Modrića. Hrvatski veznjak je pet minuta kasnije povećao prednost domaćina, a Bale je svojim drugim golom u 64. minuti razriješio sve dvojbe oko pobjednika. James McArthur je golom u 80. minuti tek ublažio poraz Wigana. Modrić je na terenu proveo svih 90 minuta, a nakon dužeg vremena u sastavu je od prve minute bio i Niko Kranjčar koji je također odradio cijeli susret.

Manchester United je pobijedio Stoke 2:0 golovima Javiera Hernándeza (38-11m) i Dimitara Berbatova (53-11m), a kako je Everton golom Gibsona u 60. minuti srušio Manchester City, oba Manchestera su bodovno izjednačena sa po 54 boda. Tottenham je treći sa 49 bodova, sedam više od Chelsea.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika