01.02.2012. / 11:10

Autor: Totalsport

Ćorluka: Drago mi je što sam u Bayeru

- Vedran Ćorluka afrirmirani je profesionalanc i može našoj momčadi donijeti napredak u smislu kvalitete - rekao je izvršni direktor Bayer Leverkusena

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Transfer hrvatskog nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke (25) iz Tottenhama u Bayer Leverkusen na posudbu do kraja sezone potvrđen je i službeno od strane oba kluba.

Financijska pozadina ugovora nije poznata, ali Bayer će na kraju sezone imati opciju potpisati popularnog "Čarlija" za stalno.

- Vedran Ćorluka afrirmirani je profesionalanc i može našoj momčadi donijeti napredak u smislu kvalitete - rekao je izvršni direktor Bayer Leverkusena Wolfgang Holzhäuser.

Na njega se nadovezao sportski direktor Rudi Völler:

- Ćorluka sa sobom donosi iskustvo 52 reprezentativna nastupa i on je upravo tip igrača kakvog smo tražili. Može igrati na poziciji centralnog braniča, ili na poziciji lijevog ili desnog beka. Oduševljeni smo što smo uspjeli realizirati transfer.

- Sam Ćorluka za službenu je web-stranicu "apotekara" rekao:
Vrlo mi je drago što sam u Bayeru, klubu koji se jako potrudio da me dovede. Znam da je u prošlosti ovdje igralo puno Hrvata i puno sam toga dobroga čuo o klubu.

Nije se propustio oglasiti niti trener Bayera Robin Dutt:

- Vedran Ćorluka može igrati na puno pozicija u obrani. Na primjer, za hrvatsku reprezentaciju je protiv Turske igrao na lijevom beku. Ćorluka je iskusni internacionalni branič koji će nam sigurno pomoći. Veseli smo što je transfer uspio.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika