01.02.2012. / 11:21

Autor: Totalsport

Medveščak poražen od prvaka

Vodili su "medvjedi" u susretu u dva navrata, 1-0 u prvoj trećini nakon gola Ryana Kinasewicha i 2-1 u drugoj premijernim golom braniča Ivana Šijana

Foto. IlustracijaFoto. IlustracijaHokejaši Medveščaka poraženi su na gostovanju kod Red Bulla u Salzburgu 4-3 nakon produžetka u utakmici 5. kola drugog dijela sezone EBEL lige.

Prethodno ovom susretu aktualni su prvaci poraženi pet puta zaredom, a prvi u nizu spomenutih poraza nanio im je Medveščak u zagrebačkoj Areni 6-3.

Ipak, u petom međusobnom susretu ove sezone Salzburg je uspio doći do treće pobjede (sve je ostvario na domaćem ledu) i prekinuti negativan niz.

Vodili su "medvjedi" u susretu u dva navrata, 1-0 u prvoj trećini nakon gola Ryana Kinasewicha i 2-1 u drugoj premijernim golom braniča Ivana Šijana. S vodstvom 2-1 zagrebački je klub i ušao u posljednju dionicu igre, a ondje je izjednačenje prvacima donio Dominique Heinrich s igračem više već u trećoj minuti.

Potpuni preokret "bikovi" rade u 49. minuti nakon gola Roberta Earla, ali bod "medvjedima" spašava Matt Siddall pet minuta i 22 sekunde prije kraja. Sami produžetak nije trajao dugo budući je pobjedu Salzburgu u prvoj akciji donio Douglas Lynch.

Medveščak je tako zadržao drugo mjesto na ljestvici iza Linza, dok je Salzburg upisao prve bodove u nastavku sezone.


EBEL liga, međurunda, 5. kolo:

Liga za poredak od 1. do 6. mjesta:

Linz - Alba 5-4

Olimpija - Klagenfurt 3-1

Salzburg - Medveščak 4-3, produžetak

Redoslijed: Linz 14, 2. Medveščak 8, 3. Alba Volan 6, 4. Olimpija 6, 5. RV Salzburg, 6. KAC Klagenfurt 3.

Liga za poredak od 7. do 11. mjesta:

Graz - Jesenice 1-2, penali

Vienna - Znojmo 4-6

Redoslijed: 1. Znojmo 8, Villach 7, 3. Graz 6, 4. Vienna 5, 5. Jesenice 2.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika