01.02.2012. / 12:58

Autor: Totalsport

Cisse prešao iz Lazija u QPR

Žao mi je što sam za neke ljude bio razočaranje. No, želim istaknuti da sam na igralištu uvijek pružao svoj maksimum - poručio je Cisse

Djibril Cisse (desno)Djibril Cisse (desno)Francuski 30-godišnji reprezentativni napadač Djibril Cisse, napustio je redove rimskog Lazija. Karijeru će nastaviti u londonskom Queens Park Rangersu.

Bivši igrač Auxerrea, Liverpoola, Marseillea, Sunderlanda i Panathinikosa, pristupio je Laziju prošlog ljeta u transferu vrijednom gotovo 6 milijuna eura, potpisavši ugovor na četiri godine.

Dobro je počeo u Laziju, te je prvi mjesec boravka u klubu zabio četiri gola. Nakon toga su prošla više od četiri mjeseca bez njegovog pogotka. Peti i zadnji gol za rimski klub zabio je prošlog tjedna u Kupu Italije.

- Želim se zahvaliti svim navijačima Lazija, kao i svima koji su mi proteklih mjeseci pružali podršku. Žao mi je što sam za neke ljude bio razočaranje. No, želim istaknuti da sam na igralištu uvijek pružao svoj maksimum - poručio je Cisse.

Talijanska novinska agencija Ansa javila je da je QPR platio Laziju pet milijuna eura za njegov ugovor.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika