02.02.2012. / 10:56

Autor: Nacional.hr

Karamarko: 'Sa slučajem Fimi-medija doista nemam ništa'

"Udjele u tvrtki Soboli prodao sam davno prije nego što su sklopili ugovor s Croatia osiguranjem", kazao je

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoSaborski zastupnik i istaknuti član HDZ-a, Tomislav Karamarko, ogradio se od medijskih napada i optužbi koje mu se pripisuju, piše Jutarnji list.

Osvrnuo se i na izjavu predsjednice stranke Jadranke Kosor koja je ustrajna u borbi kako bi zadržala stranačku funkciju. "Izjavu gospođe Kosor da joj se podmeće pred izbore u HDZ-u ne vidim kao svoj problem jer sa slučajem Fimi-medija doista nemam ništa", rekao je bivši ministar unutarnjih poslova.

Želi ostati 'čist' u korupcijskoj i kriminalnoj aferi koja potresa stranku. "Udjele u tvrtki Soboli prodao sam davno prije nego što su sklopili ugovor s Croatia osiguranjem", kazao je dodavši kako je svu potrebnu dokumentaciju dao USKOK-u kako bi osporio kaznenu prijavu koju je protiv njega podnijela jedna nevladina organizacija te dodao kako je prijava već osporena.

Neimenovani član osječkog HDZ-a isto je prokomentirao napetosti pred stranačke izbore. "Ovo što se sada događa apsolutno šteti stranci i nikome od nas pa tako niti kandidatima za predsjednika neće koristiti. Slikovito gledano, meni to izgleda kao Titanic koji tone i oni se naprosto bore za mjesto u čamcu kako bi u njega uskočili te preživjeli. Pri tome nemaju skrupula i ne biraju se oružja. To vam je kao kad pustite duha iz boce. HDZ mora ići u demokratizaciju i taj proces je krenuo i bit će nezaustavljiv, ali neće se riješiti niti na ovim izborima", rekao je metaforički HDZ-ovac.

Tvrdnju o 'demokratizaciji' ponovio je i šef splitskog HDZ-a Dujomir Marasović. "Ne znam ništa o tajnim službama i njihovom uplitanju, ali stranka se demokratizira i u igri je više kandidata", ostao je služben Marasović.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 02.02.12. 13:26

Čudna demokratizacija,u najmanju ruku ! No kada je HDZ u pitanju,tada ni netreba očekivati ništa normalno.Autokratski model vladanja svih ovih godina,stvorio je uvjete u kojima se svašta naziva demokarcijom,mada sa istom nema apsolutno nikakve veze.Čudno je da se toliko toga komeša,svi su "zatečeni i iznenađeni",nitko ništa nezna,a da nitko izrijekom nema muda reći kako je to Šeksova kinematografija i režija ! Dakle strah u HDZ-u od Šeksa je jači od bilo kakve logike,moralnosti,demokracije ili njegovih tolikih grijeha i gluposti koje je do sada uradio.I još uvijek radi.To je nevjerovatni kukavičluk toliko "hrabrih"HDZ-ovaca.Imam osjećaj da će Šeks sprovesti svoje naume ,a HDZ će stići Sanaderov slogan-"Psi laju-karavane prolaze".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika