02.02.2012. / 11:56

Autor: Totalsport

Blatter: Ovo je crni dan za nogomet

Susret između Al-Masryja i Al-Ahlija u egipatskom nogometnom prvenstvu završio je tragično za najmanje 74 osobe koje su smrtno stradale u neredima koje su izazvali domaći navijači utrčavši u teren s namjerom da se fizički obračunaju s navijačima i igračima protivničkog kluba

Sepp Blatter Sepp Blatter Predsjednik FIFA-e Sepp Blatter šokiran je tragedijom u Egiptu u kojoj je tijekom prvenstvene utakmice došlo do velikih nereda i pogibije 74 ljudi.

Susret između Al-Masryja i Al-Ahlija u egipatskom nogometnom prvenstvu završio je tragično za najmanje 74 osobe koje su smrtno stradale u neredima koje su izazvali domaći navijači utrčavši u teren s namjerom da se fizički obračunaju s navijačima i igračima protivničkog kluba.

- Tužan sam i potresen zbog vijesti o tragediji koja se dogodila u Egiptu. Moje misli su s obiteljima stradalih. Ovo je crni dan za nogomet jer se dogodila nezamisliva tragedija - poručio je putem službene internet-stranice Svjetske nogometne federacije njen predsjednik Blatter.

Predsjednik Egipatskog nogometnog saveza Samir Zaher objavio je da se nacionalno ligaško natjecanje suspendira do daljnjega, a uz izraze sućuti egipatskom savezu oglasio se i predsjednik Afričkog nogometnog saveza Issa Hayatou.

- Cijeli afrički nogomet je u žalosti i tuzi - rekao je Hayatou, a odlučeno je i da će na svim četvrtfinalnim utakmicama Afričkog kupa nacija na početku biti održana minuta šutnje za poginule u Egiptu.

Trener Al-Ahlyja, Portugalac Manuel Jose, jedva je izvukao živu glavu, pa sada razmišlja i o odlasku iz afričkog nogometa.

- Kada su neredi počeli nismo mogli do svlačionice. Primio sam nekoliko udaraca, a dok su me snage sigurnosti izvlačile sa stadiona vidio sam puno ozlijeđenih ljudi, ali i dosta poginulih. Ljudi su umirali u svlačionicama, bilo je strašno. Ja sam sada dobro, a i moji igrači nisu pretrpili teže ozlijede, međutim moram početi razmišljati o svom životu na drugi način. U ovom trenutku sigurnost nije zagarantirana na stadionima u Egiptu i ne znam kako ću nastaviti svoj rad ovdje - izjavio je potreseni Jose.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

registracija
2/2/12

zarada12, 02.02.12. 12:16

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati doma da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Što ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako ste zainteresirani pošaljite mi mail: zaradimopolako @ live.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika