03.02.2012. / 13:57

Autor: Totalsport

Karthikeyan uz De la Rosu u momčadi HRT-a

- Puno sam radio prošle godine i zato sam jako sretan da sam ponovo dobio priliku u momčadi HRT-a - izjavio je zadovoljni Karthikeyan

Narain Karthikeyan Narain Karthikeyan Indijski vozač Formule 1 Narain Karthikeyan konačno je u petak potpisao ugovor za španjolsku momčad HRT, a pri puta će u novi bolid sjesti krajem veljače.

Iz HRT-a su objavili da su kompletirali momčad za sezonu 2012., a uz španjolskog vozača Pedra de la Rosu drugu godinu zaredom u istoj momčadi očekivano će odraditi 35-godišnji Indijac Narain Karthikeyan.

Bolidi HRT-a se vraćaju u akciju idućeg tjedna na predsezonskim testiranjima na stazi u Jerezu, a bolide će oprobati De la Rosa, dok se Indijčevo sjedanje za upravljač HRT-ovih vozila očekuje 21. veljače na stazi Catalunya.

- Puno sam radio prošle godine i zato sam jako sretan da sam ponovo dobio priliku u momčadi HRT-a. Također, veselim se i novom nastupu pred domaćim navijačima na Velikoj nagradi Indije - izjavio je zadovoljni Karthikeyan koji je u karijeri završio 28 utrka.

Šef momčadi HRT-a Luis Perez-Sala sretan je zbog dogovora s Indijcem.

- On je vrlo brz, intuitivan i siguran vozač koji je ispunio naša očekivanja unatoč manjku kontinuiteta prošle sezone. Na devet utrka samo jednom nije došao do cilja, a uvjeren sam da će mu kontinuitet nastupa pomoći da napravi korak dalje u svojoj karijeri - rekao je Perez-Sala.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika