04.02.2012. / 19:16

Autor: Hina

Anonymous blokirao site slovenske banke

Napad na web-stranicu najveće slovenske banke koja je u državnom vlasništvu povezuje se s demonstracijama koje su u subotu na preporuku Anonymousa održane u LJjbljani i Mariboru protiv odluke slovenske vlade da pristupi sporazumu ACTA

IlustracijaIlustracijaMeđunarodna hakerska mreža Anonymous u subotu je za kraće vrijeme onemogućila pristup internetnoj stranci Nove Ljubljanske banke (NLB), objavili su u subotu slovenski mediji.

Napad na web-stranicu najveće slovenske banke koja je u državnom vlasništvu povezuje se s demonstracijama koje su u subotu na preporuku Anonymousa održane u LJjbljani i Mariboru protiv odluke slovenske vlade da pristupi sporazumu ACTA.

Slovenski mediji pozivajući se na izjave slovenskih aktivista protivnika tog sporazuma tvrde da je grupa Anonymous za sada odustala od napada na servere slovenske vlade iako je ranije to najavljivala, te da će pričekati kako će se u Sloveniji odvijati javna rasprava u slovenskom parlamentu koja bi se o ACTA-i trebala održati kroz koji tjedan.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika