06.02.2012. / 11:08

Autor: Hina

Polomljeni Splićani napunili bolnice

Splitska bolnica je puna ozlijeđenih, uglavnom osoba koje su zbog vremenskih neprilika, zadobile lomove nakon pada zbog snijega i poledice, izvijestio je danas ravnatelj Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split Dujomir Marasović.

Većina je ozlijede zadobila u padovimaVećina je ozlijede zadobila u padovimaSplitska bolnica je puna ozlijeđenih, uglavnom osoba koje su zbog vremenskih neprilika, zadobile lomove nakon pada zbog snijega i poledice, izvijestio je danas ravnatelj Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split Dujomir Marasović.

"Lomova građana je sve više, mi smo zatrpani takvim pacijentima“, kaže Marasović.

Po njegovim riječima vjerojatno će se donijeti odluka da se iz bolnice otpuste pacijenti iz Splita kako bi mogli ostati oni koji su dopremljeni iz drugih mjesta ili novi pacijenti.

U školama u Splitu i ostalim mjestima na području Splitsko-dalmatinske županije, po jučerašnjoj odluci gradskog i županijskog i kriznog stožera, nastave ni danas nema zbog teških vremenskih prilika koje veće četvrti dan ugrožavaju to područje.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

registracija
2/2/12

zarada12, 06.02.12. 12:05

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: zaradimopolako @ live.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika