07.02.2012. / 11:26

Autor: Naciona List

Naciona list: I sinoć pale velike količine standarda!

Snježni nanosi, praćeni viškom uskličnika u naslovima i spektakularnim padalinama u obliku sisatih starleta i sportskih uspjeha kockastih momaka, u potpunosti prekrivaju hrvatski javni prostor, do te razine da prosječni građanin doslovno ništa ne može vidjeti pred nosom

Snijeg na nacionalnoj televiziji; nisu smetnje, to je takav programSnijeg na nacionalnoj televiziji; nisu smetnje, to je takav programUnatoč optimističnim prognozama koje su zadnjih tjedana dolazile iz vladajućih krugova, u Hrvatskoj ne prestaje padati standard građana. Jučer su, kao i svaki minuli dan tijekom zadnjih nekoliko mjeseci, u Hrvatskoj pale velike količine standarda, zbog čega su nadležne službe najavile da će do daljnjeg biti otkazani poslovni odnosi u javnom sektoru.

Kako bi omogućili protočnost vlastitih želudaca, građani su izašli iz domova i samoinicijativno pokrenuli akciju čišćenja hrvatskih ulica i kontejnera od plastičnih ambalaža, i to pod izrazito otežanim uvjetima, praćenim velikim minusima na bankovnom kontu. Stručnjaci za monetarnološke i druge neprilike upozoravaju da bi, nastavi li se s ovakvom situacijom, moglo doći do trajnog zamrzavanja plaća i umirovljenika, koji su inače najmnogobrojniji među uličnim aktivistima-čistačima.

Snijeg prekrio i medijski prostor!

Požrtvovni građani su se priključili akciji čišćenja hrvatskih ulicaPožrtvovni građani su se priključili akciji čišćenja hrvatskih ulicaU međuvremenu, obilne količine snijega nastavljaju padati po naslovnicama najtiražnijih dnevnika i ekranima nacionalnih televizijskih kuća. Otkako je nevera prije tjedan dana zaledila hrvatski medijski prostor, građanstvo je u potpunosti odsječeno od svega što se dešava pod krupnim i sitnim naslagama padalina, a sva je prilika da će se izvanredno stanje nastaviti do kraja veljače. Snježni nanosi, praćeni viškom uskličnika u naslovima i spektakularnim padalinama u obliku sisatih starleta i sportskih uspjeha kockastih momaka, u potpunosti prekrivaju hrvatski javni prostor, do te razine da prosječni građanin doslovno ništa ne može vidjeti pred nosom.

Zbog nevremena su otkazane i sve javne rasprave o bljuzgavoj situaciji na tržištu rada, kao i nastava u Hrvatskom saboru. To je, dakako, uzrokovalo veliku radost među tamošnjom učeničkom populacijom, koja je saborske klupe zamijenila snježnom dokolicom. Novinari Naciona lista zatekli su vladajuće pučkoškolce u trenutku dok se međusobno grudaju optužbama o tome koji je nestaško zapravo napravio Srećka Bijelića i zašto ga je morao postaviti baš na ulaz u Janaf.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.