08.02.2012. / 11:06

Autor: Hina

HŽ: Kašnjenja u željezničkom prometu

Pruga Dugo Selo - Koprivnica - državna granica zato je još uvijek zatvorena za promet na dionici od Dugoga Sela do Vrbovca, a putnici se na toj relaciji prevoze autobusima. U HŽ-u očekuju da će dionica postati prohodna danas prije podneva

IlustracijaIlustracijaZbog vremenskih uvjeta željeznički promet diljem Hrvatske i dalje se odvija s poteškoćama, a vlakovi kasne, priopćeno je jutros iz Hrvatskih željeznica (HŽ).

Sinoć u 20,45 sati kod Božjakovine pokvario se vlaka, koji je vozio na relaciji Zagreb-Križevci, a putnici iz vlaka prevezeni su autobusima do Vrbovca. Pruga Dugo Selo - Koprivnica - državna granica zato je još uvijek zatvorena za promet na dionici od Dugoga Sela do Vrbovca, a putnici se na toj relaciji prevoze autobusima. U HŽ-u očekuju da će dionica postati prohodna danas prije podneva.

Brzi vlak koji je vozio na relaciji Zagreb - Koprivnica - Osijek zbog toga je kasnio 163 minute, ubrzani vlak na relaciji Zagreb - Virovitica kasnio je 123 minute, a ubrzani vlak na relaciji Osijek - Zagreb 32 minute. Putnički vlakovi na relaciji Zagreb- Koprivnica i obrnuto kasnili su oko 130 minuta.

Noćni vlak na relaciji Split - Zagreb i noćni vlak na relaciji Zagreb - Split bili su otkazani, a zbog kvara vagona brzi vlak koji vozi na relaciji Zagreb - Split u polasku je kasnio 15 minuta. Vlakovi u prigradskom prometu oko Splita voze redovito.

Međunarodni brzi vlak na relaciji Sarajevo - Zagreb za sada kasni 120 minuta, a međunarodni brzi vlakovi na području Ploča i dalje ne voze, izvijestili su iz HŽ-a.

Brzi vlak koji je vozio na relaciji Rijeka - Zagreb kasnio je 12 minuta, dok brzi vlak koji vozi na relaciji Zagreb - Rijeka za sada kasni desetak minuta.

Zbog kvara lokomotive brzi vlak koji vozi na relaciji Vinkovci - Zagreb sada kasni 30-tak minuta, a lokalni vlakovi na vinkovačkom području voze sa zakašnjenjem do 15 minuta.

Vlakovi od Karlovca do Mahična ne voze zbog kvara dizel-motorne garniture, a putnici se na toj relaciji prevoze autobusima.

Željeznički promet u prigradsko-gradskom prijevozu grada Zagreba odvija uz zakašnjenje od desetak minuta, navode iz HŽ-a.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika