08.02.2012. / 11:28

Autor: Totalsport , Nacional.hr

LA Clippersi bez Billupsa do kraja sezone

- Za ovu sam sezonu gotov, ali ovo sigurno nije moj kraj - rekao je

Chauncey Billups (u plavom dresu)Chauncey Billups (u plavom dresu)Sjajni 35-godišnji košarkaš Chauncey Billups neće igrati za Los Angeles Clipperse do kraja sezone. Ozlijedio je Billups Ahilovu tetivu u ponedjeljak navečer, prilikom utakmice kod Orlanda.

Bio je Billups jedno od najvećih pojačanja Clippersa uoči sezone i razlog zašto je momčad iz Los Angelesa trenutačno jako visoko na ljestvici - drugi su na Zapadu s omjerom 15-7. U prosječno 30 minuta na parketu ove sezone Billups je imao 14.9 poena po utakmici, kao i četiri asistencije. Podsjetimo da je Billups izabran kao treći izbor na draftu 1997. (od Bostona), pet puta je bio sudionik All Star utakmice, te NBA prvak s Detroitom, kada je bio vođa te generacije.

Odmah nakon susreta se nije znalo koliko je teška ozljeda ovog organizatora igre, no kasnija magnetska rezonanca je pokazala da je riječ o ozbiljnoj ozljedi i da za njega nema košarke do kraja sezone.

- Za ovu sam sezonu gotov, ali ovo sigurno nije moj kraj - rekao je godinama nagriženi sjajni košarkaš.

Dodajmo kako će košarkaš Denver Nuggetsa, Danilo Gallinari, morati pauzirati oko mjesec dana zbog ozljede gležnja koju je zaradio u utakmici protiv Houstona igranoj u noći s ponedjeljka na utorak.

Spomenimo i izostanak košarkaša New York Knicksa, Carmela Anthonyja, koji je nakon svega šest minuta igre napustio parket sa bolovima u predjelu desne prepone, potvrđeno je kako će pauzirati najmanje tjedan dana.

Amare Stoudemire je napustio momčad Knicksa u ponedjeljak ujutro kako bi otputovao na Floridu gdje mu je u prometnoj nesreći poginuo brat.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika