09.02.2012. / 10:09

Autor: Totalsport

Bundesliga: Vori strijelac pobjedničkog pogotka

Rhein-Neckar Löwen slavio je kao gost kod Balingena s 30-24, a u tu pobjedu svoje momčadi Ivan Čupić ugradio je šest pogodaka

Igor VoriIgor VoriU 19. kolu njemačke rukometne Bundeslige hrvatski igrači odigrali su zaista zapaženu ulogu. HSV je pogotkom Igora Vorija slavio u derbiju protiv Füchse Berlina, dok je Vedran Zrnić bio drugi strijelac svoje momčadi.

Aktualni prvak HSV bio je u zaostatku prvih 45 minuta utakmice protiv berlinskog sastava, a onda je pogotkom Domagoja Duvnjaka za 20-19 prvi puta poveo. Igralo se nakon toga gol za gol do 55. minute kada je Duvnjak ponovno doveo HSV u vodstvo (23-22).

Tri minute i 50 sekundi prije kraja Johannes Sellin pogodio je za izjednačenje, a nakon toga uslijedio je period od gotovo tri minute bez pogotka. Na ulasku u posljednju minutu utakmice Vori je zabio svoj drugi pogodak na utakmici (24-23) koji se pokazao kao i pobjednički. Duvnjak je zabio četiri, a Lacković je dodao dva.
Kod poraženog sastava Ivan Ninčević zabio je šest pogodaka.

Rhein-Neckar Löwen slavio je kao gost kod Balingena s 30-24, a u tu pobjedu svoje momčadi Ivan Čupić ugradio je šest pogodaka. Uwe Gensheimer bio je najefikasniji sa 13 golova od kojih je šest zabio s crte sedam metara.

Gummersbach naših igrača Vedrana Zrnića i Gorana Šprema pobijedio je u gostima Großwallstadt s 33-32. Vedran Zrnić postigao je sedam pogodaka za pobjednički sastav, dok se Šprem nije upisivao u listu strijelaca.

Rukometna Bundesliga, 19.kolo:

Balingen - Rhein-Neckar Löwen 24-30

Großwallstadt - Gummersbach 32-33

HSV - Füchse Berlin 24-23

Magdeburg - Lübbecke 28-25

Wetzler - Göppingen 26-25

Redoslijed: 1. Kiel 36 (-1), 2. Füchse Berlin 31, 3. HSV 30, 4. Flensburg 28...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika