10.02.2012. / 11:50

Autor: Daria Grudić

CFSN predstavlja cirkusantski Masken’Bass

Confusion ekipa koja uskoro slavi desetu godišnjicu svog maštovitog i marljivog promicanja audio-vizualnih umjetnosti i ovoga puta donosi nešto novo, nešto divlje za ljubitelje bass-a

U subotu, 18. veljače, u bivšoj klaonici a sadašnjem KvArtu u Heinzelovoj ulici, održat će se malo drugačiji ples pod maskama - Masken'Bass.

Confusion ekipa koja uskoro slavi desetu godišnjicu svog maštovitog i marljivog promicanja audio-vizualnih umjetnosti i ovoga puta donosi nešto novo, nešto divlje za ljubitelje bass-a. Ovogodišnja tema je cirkus, pa će osim standardnih cirkusanata CFSN DJs, u Kvartu nastupiti i skupina suvremenih cirkuskih umjetnika, žonglera i akrobata - Ciklorama.

''Maskirati se nećemo u europske ili naške političare jerbo toliko duhovitih maski ipak nemamo. Uz pomoć KvArtovskih momaka, opasnog Cirkorama lobija, te vizualnih mađioničara, ovaj najuvrnutiji CFSN-ov event iskače iz vlastitog okvira. Priređujemo vam još nikad viđenu plesnu predstavu, zabavu svih dvorskih ludara ispod jednog zajedničkog cirkuskog šatora u Heizelovoj 66'', kaže Confusionovac Phillipe.

Za Confusionovce standardan i vrlo važan vizualni dio, te scenografiju, video i svjetlosne efekte pobrinut će se već dokazani majstori Liik i Klif.

Cijena ulaznice je 35kn, a za maskirane uključuje i bon za besplatnu konzumaciju.

Dakle:
MASKEN'BASS
Subota, 18/02 @ KvArt (Stara Klaonica u Heinzelovoj)


CircusFreakShowNadrealnih DJ-a:
Bearded Woman aka ITCH (CFSN / phillitchevanje)
Carpet Clown aka FUNK GURU (CFSN / RAVE)
Dancing Munky aka PHILLIPE (CFSN / phillitchevanje)
Quasimodo aka ÆON (CFSN)

Scenografija / VJ-ing / instalacija / light / akrobacije / fireshow by liik, klif & Cirkorama

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika