13.02.2012. / 12:09

Autor: Totalsport

Medveščak ponovo bolji od prvaka

Nakon prve trećine rezultat je bio 2-2, a nakon druge 3-3

Hokejaši KHL Medveščak ZagrebaHokejaši KHL Medveščak ZagrebaHokejaši zagrebačkog Medveščaka slavili su u Domu sportova s 5-3 protiv Red Bull Salzburga u 9. kolu međurunde EBEL lige, ali kolo uoči kraja nisu i teoretski osigurali drugo mjesto uoči doigravanja.

Bila je to treća domaća pobjeda "medvjeda" nad aktualnim prvacima u isto toliko međusobnih ogleda ove sezone.

Medveščak je susret riješio u posljednjoj trećini koju je dobio 2-0 golovima Ryana Kinasewicha i Darija Kostovića. Zabio je Kinasewich već u 22. sekundi posljednje dionice, a Kostović 51 sekundu prije kraja susreta.

Nakon prve trećine rezultat je bio 2-2, a nakon druge 3-3. Preostali strijelci za "medvjede" bili su Tomislav Zanoški, Alan Letang i Geoff Waugh, a za Salzburg Markus Päck, Andreas Kristler i Dominique Heinrich.

Kako je AlBA Volan slavila protiv vodećeg Linza 6-3, o drugom mjestu uoči doigravanja odlučit će međusobni dvoboj "medvjeda" i mađarskog predstavnika koji je na rasporedu 14. veljače u Domu sportova.


EBEL liga, 9. kolo međurunde:

Medveščak - Salzburg 5-3

Klagenfurt - Olimpija 7-3

Alba - Linz 6-3

Redoslijed: 1. Linz 16 bodova, 2. Medveščak 14, 3. Alba Volan 12, 3. Red Bull Salzburg 9, 5. Olimpija 8, 6. Klagenfurt 7

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika