13.02.2012. / 18:44

Autor: Totalsport

Kostelić uspješno operiran

Ohrabrujuća vijest je da je stanje prednjeg križnog ligamenta i hrskavice u desnom Ivičinom koljenu zadovoljavajuće te da se hrskavica oporavlja bolje od očekivanog

Ivica Kostelić Ivica Kostelić Danas je u klinici Bruderholz u Baselu (Švi), uspješno operiran Ivica Kostelić od strane liječnika prof. dr. Wernera Müllera i dr. Claudea Müllera, te je operacija potvrdila dijagnoze liječnika kao i nalaze magnetne rezonance dr. Igora Borića.

Ivici Kosteliću odstranjen je komadić puknutog medijalnog meniska desnog koljena koji je stvarao bolove i onemogućavao punu ekstenziju koljena.

Liječnička ekipa iz Basela smatra da je do puknuća meniska došlo prilikom doskoka kod velikih skokova na spustu u Sočiju (RUS), a da je za vrijeme kombinacijskog slaloma uslijed rotacija taj komadić meniska samo otpao.

Ohrabrujuća vijest je da je stanje prednjeg križnog ligamenta i hrskavice u desnom Ivičinom koljenu zadovoljavajuće te da se hrskavica oporavlja bolje od očekivanog.

Ivica Kostelić će do srijede ostati u Baselu (SUI), gdje će napraviti početnu rehabilitaciju, a u četvrtak nastavlja s rehabilitacijom u Daruvarskim toplicama pod nadzorom dr. Božidara Egića.

Ukoliko prvih dana neće biti većih bolova te ukoliko tijek rehabilitacije bude tekao normalno i prema planu, povratak Ivice Kostelića utrkama Svjetskog kupa mogao bi biti u Kranjskoj gori 10.-11.03.2012.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika