14.02.2012. / 12:40

Autor: Totalsport

Udinese mjesec dana bez Di Natalea

Di Natale će sigurno propustiti prvi susret šesnaestine finala Europa lige protiv grčkog PAOK-a, a upitan je i nastup za reprezentaciju Italije protiv SAD-a 29. ovog mjeseca

Antonio Di Natale (desno)Antonio Di Natale (desno)Talijanski nogometni prvoligaš Udinese je nakon Mauricija Isle, najvjerojatnije ostao i bez najboljeg strijelca momčadi, Antonia Di Natalea, na otprilike mjesec dana.

I dok je Isla zbog rupture ligamenata desnog koljena izgubljen do kraja sezone, Di Nataleova mikrofraktura prsta desne noge i nije tako strašna. Klub iz Udina objavio je vijest da bi Di Natale mogao izbivati do mjesec dana, ali i da vjeruje kako bi se strijelac 17 ovosezonskih pogodaka mogao vratiti ranije.

Di Natale će sigurno propustiti prvi susret šesnaestine finala Europa lige protiv grčkog PAOK-a, a upitan je i nastup za reprezentaciju Italije protiv SAD-a 29. ovog mjeseca.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika